Obserwatorzy

poniedziałek, 29 kwietnia 2013

pasta kanapkowa z czerwonej fasoli

Dzisiaj chciałam Wam podzielić się z Wami kolejnym przepisem na pastę kanapkową. Zawsze w domu mam jakieś puszkowane warzywa, więc kiedy nie ma nic na kanapki kombinuję z pastami. Ostatnio popełniłam taką pastę.

PASTA KANAPKOWA Z CZERWONEJ FASOLI

Składniki:
1 puszka czerwonej fasoli
2 ząbki czosnku
1 łyżka oliwy z oliwek
2 łyżeczki garama masal
1 łyżeczka kminku
sól

Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki miksujemy ze sobą i gotowe.


Akcja Kolacja

5 komentarzy:

  1. Super przepis, chętnie go kiedyś wypróbuję, :)
    Kacha

    OdpowiedzUsuń
  2. Podoba mi się pomysł na wykorzystanie czerwonej fasoli :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Super,z pewnością wypróbuję,to musi być pyszne,pozdrawiam(nogawkuchni@gmail.com)

    OdpowiedzUsuń