Dzisiaj chciałam Wam podzielić się z Wami kolejnym przepisem na pastę kanapkową. Zawsze w domu mam jakieś puszkowane warzywa, więc kiedy nie ma nic na kanapki kombinuję z pastami. Ostatnio popełniłam taką pastę.
PASTA KANAPKOWA Z CZERWONEJ FASOLI
Składniki:
1 puszka czerwonej fasoli
2 ząbki czosnku
1 łyżka oliwy z oliwek
2 łyżeczki garama masal
1 łyżeczka kminku
sól
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki miksujemy ze sobą i gotowe.
Pycha :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam pasty kanapkowe:-)
OdpowiedzUsuńSuper przepis, chętnie go kiedyś wypróbuję, :)
OdpowiedzUsuńKacha
Podoba mi się pomysł na wykorzystanie czerwonej fasoli :)
OdpowiedzUsuńSuper,z pewnością wypróbuję,to musi być pyszne,pozdrawiam(nogawkuchni@gmail.com)
OdpowiedzUsuń